Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falufjäril

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera det gärna i en djup tallrik med farfalle eller annan pasta och en härlig grönsallad till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och kantareller och skär korven i tärningar. Fräs lök och svamp i smör, krydda med örtsalt. Tillsätt korven och bryn lätt. Tillsätt osten och låt den försiktigt smälta ner. Tillsätt grädde och senap.
  2. Krydda med svartpeppar och paprikapulver. Späd med vatten om det blir för tjockt.
  3. Om man tänker på figuren kan man utesluta grädde och istället pudra över lite vetemjöl och späda med lättmjölk.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.