Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falurisotto

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lätt att göra, inga krångliga ingredienser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs ris och hackad lök i hälften av margarinet tills det får lite färg. Tillsätt buljongen. Sjud på svag värme under lock 18-25 minuter.
  2. Skär under tiden korven och paprikan i tärningar. Strimla purjon. Fräs alltsammans i lite margarin.
  3. Blanda ner fräset i riset och smaka av med salt, svartpeppar och paprikapulver.
  4. Grönsallad och chilisås till,.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.