Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fåraherdepaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En god och smidig paj med köttfärs och potatismos. Jag brukar krydda till den med lite grillkrydda. En rätt för både stora och små. Gärna Krusmyntagårdens färska kryddor från Gotland.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Smörj en ugnsäker form/pajform. Fräs köttfärs,lök och svamp i matfettet. Krydda och tillsätt tomatpuré. Strö över mjölet och späd med vatten. Låt puttra i några minuter.
  2. Laga till potatismoset.
  3. Häll köttfärsröran i botten på en ugnssäker form. Bred moset över och strö på osten. Gratinera i mitten av ugnen ca 15 minuter. Servera med sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.