Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

FARINPÄRON

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En "urgammal" efterrätt som jag ofta åt hos min faster

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva päronen tunt och lägg dem i en smord, ugnssäker form. Toppa med farin, smält smör och hackad mandel. ”Grädda” desserten mitt i ugnen i 250° i ca 10 minuter.
  2. Servera vispad grädde till, gärna smaksatt med socker och mald kanel. Eller en kula vaniljglass.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.