Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farkärs gruvpanna

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En typ av omelett

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär falukorven i tärningar. Skiva tomaterna. Riv osten. Rör i hop ägg, vatten och en nypa salt.
  2. Fräs falukorven gyllenbrun utan matfett på hög värme i en teflonpanna. Häll över äggen och minska värmen. Pressa över vitlöken. Sprid ut de skivade tomaterna över hela pannan. Strö över osten. Krydda med en nypa krossad vitpeppar.
  3. Stek några minuter på låg värme. Ta av pannan från värmen. Vik omeletten dubbel. Klipp över persilja.
  4. Servera direkt ut pannan tillsammans med keso, hårt bröd och mörkt lättöl.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.