Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fatayer

 
  • Serverar: 3-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fylld smördeg med köttfärs.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta ut smördegen ur frysen låt tina lite innan du använder dom. Medans du väntar kan du hacka löken smått, stek med köttfärs i lite olja.
  2. Ställ ugnen på 200 grader. När köttfärsen är färdig, lägg kastrullen åt sidan, sen salta och peppra. Hämta smördegen och fyll dom med köttfärs, vik dom så de ser ut som en trekant.
  3. Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper sen in i ugnen ca 10-15min du märker när dom får lite färg att det är dags att ta ut dom.
  4. Ät dom varma med lite naturell yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.