Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ferrarikyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Chilisåsen kan väljas het eller mild. Om kärnhuset i tomaterna skärs bort, vätskar de mindre. Pressa gärna i vitlök efter smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Om fryst kyckling används, kom ihåg att tina den. Värm rapsoljan i botten av en kastrull eller stekpanna med lock.
  2. Strimla kycklingen under tiden och stek i 7 minuter. Kycklingbitarna ska vara helt genomstekta. Tärna tomaterna, lägg i och låt dem steka med kycklingen i 1 minut.
  3. Tillsätt crème fraiche, chilisås och kryddor. Rör om så att allt blandas väl. Servera gärna med kokt pasta, broccoli, hårt bröd och en frukt till efterrätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.