Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiffikaka

 
  • Serverar: 30-35 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jag brukar ofta göra denna kaka. Blir alltid lika lyckad och älskad av hela familjen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att smälta margarinet, och låt det svalna lite. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt de torra ingredienserna, och häll till sist i matfettet och mjölken.
  2. Häll smeten i en smord långpanna eller använd bakplåtspapper.
  3. Grädda kakan i mitten av ungnen i ca 30 min på 175 grader. Låt kakan svalna och förbered glasyren.
  4. Smält margarinet. Blanda de övriga ingedienserna och blanda ner margarinet. Bred ut glasyren på kakan och strö över mycket kokos. Skär kakan i fyrkantiga bitar och servera.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.