Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fifty-Fifty

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jag tycker att det är gott med kokt potatis till!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttfärsen i en stor stekpanna (jag använder gjutjärnsgryta). Skär purjolöken och lägg i. Blanda i grönsakerna och strö över mjölet. Slå på vatten så det fyller till hälften. Smula i buljongen och smaksätt med kryddor och soja. Låt det puttra ca 10 minuter. Häll i grädden och koka upp.
  2. Servera till potatis, pasta eller ris!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.