Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbullsfrittata

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag älskar fiskbullar. Det här är jättegott, om man tycker om fiskbullar förstås...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader. Vispa ihop äggen och krydda med salt och svartpeppar. Fräs hastigt fiskbullar och lök i olivolja.
  2. Tillsätt tomat och lite av rucolan och slå på äggsmeten. Sänk till medelvärme och rör lite i början. Låt steka tills frittatan bara är lite lös på ytan.
  3. Lägg på mozzarellabitar, rucola och några oliver. Ställ in pannan i ugnen 225 grader ett par minuter tills frittatan stannat helt.
  4. Servera med en blandad grönsallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.