Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskminestrone

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fisk behöver vi äta mer av. Här är en variant på minestronesoppa med fisk.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vatten till spaghettin. Finhacka gul lök, morot samt vitlök. Hetta upp en stor kastrull, tillsätt olivolja, lök och morot. Slå direkt på vitt vin och reducera 5 minuter. Tillsätt fiskbuljong och koka upp. Finhacka spansk peppar, utan frön, och smaksätt fiskbuljongen till önskad styrka. Smaka av med salt och peppar. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt cocktailtomater och skivade oliver i soppan. Värm en stekpanna och halstra torskfilén i olivolja. Häll av vattnet från spaghettin, fördela på djupa tallrikar och strö persilja över. Häll över buljongen och avsluta med den halstrade torsken. Toppa med en klick pesto.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.