Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fjällbryntkolor

 
Skriv ut

Kola med messmör.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda smör, Fjällbrynt, socker, honung, vispgrädde och ättiksprit i en tjockbottnad kastrull. Koka upp och låt sjuda ca 55-60 minuter. Kolla med ett kulprov om kolan är färdig. Lägg bakplåtspapper på en plåt och häll ut kolan. Låt den svalna och skär sedan upp i önskad storlek. Smält 175 gram ljus choklad i mikron på låg effekt eller i ett vattenbad. Ringla chokladen över kolorna eller doppa kolorna helt i chokladen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.