Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläderjello

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ser så härligt läcker ut!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatin i kallt vatten i 5 minuter. Värm saft och vatten i en kastrull.
  2. Ta upp gelatinet ur vattnet. Låt det smälta i den varma saften under omrörning. Låt saften svalna något. Blanda 1 dl av saften med röd karamellfärg.
  3. Häll lite ofärgad saft i fyra höga glas. Lägg i några bär, blad och blommor. De flyter upp till ytan. Låt stelna i kylen en timme.
  4. Häll på röd saft och lägg i bär, blad och blommor. Låt stelna. Upprepa med gul respektive röd saft tills glaset är fyllt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.