Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flädervirvel

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Somrigt! Men du kan förstås göra den närhelst du vill ha lite mera sommar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop äggvitan med sockret och fläderblomssaften i en skål. Lös gelatinpulvret i det kokande vattnet. Häll ner i den kalla blandningen under vispning. Fortsätt vispa 30 minuter på högsta hastigheten. Ställ i kylskåpet.
  2. Vispa grädden med vanlijsockret och kakaon. Lägg en försvarlig klick av både kakaogrädden och fläderröran i ett serveringsglas. Rör ett par varv så det bildas en virvel. Garnera med ett myntablad eller en jordgubbe.
  3. Portvin är inte dumt till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.