Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fredags-kotlett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gluten- och laktosfritt! Obs fetaost av får är laktosfri!

Ingredienser

Instruktioner

Snitta fettranden på kotletterna som ska vara rumstempererade. Stek i olja. Krydda. Håll dem varma täckta med folie i svag ugnsvärme. Skär de urkärnade paprikorna i 1 cm breda strimlor och purjolöken i 2 cm längre bitar. Fräs grönsakerna halvmjuka med vitlök i olja. Krydda. Lägg dem på serveringsfat och blanda i avrunna osttärningar och oliver. Lägg kotletterna ovanpå. Garnera med kryddgrönt och paprikalock. Vispa ihop senap och olja droppvis. Rör i vatten. Smaka av med pressad vitlök, salt och peppar. Häll dressingen över salladen. Servera med kokt pressad potatis.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.