Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktgodiskaka

 
Skriv ut

Fruktig och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och blötlägg aprikoser, fikon och papaya några timmar. Häll bort allt vatten och finhacka eller mal frukten. Blanda.
  2. Hacka cashewkärnorna och tillsätt dem. Tillsätt övriga ingredienser och blanda.
  3. Smörj en lämplig form och strö eventuellt över kokosflingor i ett mönster. Pressa ner massan i formen och platta till ordentligt. Ställ formen i kylskåp 1-2 dygn.
  4. Serveras i skivor. Kakan passar både som godis och till dessert, gärna då med lite vispgrädde.
  5. Godismassan kan också fyllas i vanliga musselformar. Halvera då receptet.
  6. Fruktkakan är mycket hållbar i kyl men den går också bra att frysa.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.