Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fullerökaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

Roligt att bjuda på fikabröd som är enkelt att göra och som ingen smakat tidigare!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör samma alla ingredienser till smet 1. Ta bort 5 dl. Häll i smeten i en smord & bröad långpanna.
  2. Blanda i ägg och fil i dom 5 dl som man tog bort. Häll på smet nr 2 på smet nr 1. Grädda i 175 grader i ca 20 minuter.
  3. Sikta på vaniljsocker på kakan när den kommer ur ugnen.

Kommentarer (1)

  • anette_m 17 februari 2010

    Den är jätte god ! Enkel att göra och många bitar blir det :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.