Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Geishaglass

 
Skriv ut

Man får göra den 1-2 dagar innan man ska äta den men det var det värt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm grädden i en kastrull utan att låta den koka. Rör i geishan under omrörning tills den är smält.
  2. Låt stå kallt i kylen minst 5 timmar, gärna över natten.
  3. Vispa upp till en fluffig kräm, tänk på att röra i botten där geishan lätt lägger sig.
  4. Lägg in den i frysen, rör med jämna mellanrum så glassen inte blir isig.
  5. Mums!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.