Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glöggparafait

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Annorlunda och mycket spännande dessert med smak av jul, perfekt på nyårsafton

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggulorna med sockret riktigt poröst. Tillsätt vit glögg Vispa grädden riktigt hårt Blanda ihop äggsmeten med grädden Häll smeten i en kransform, som tål att frysas Ställ in i frysen minst 1 dygn innan servering Ta ut parfaiten ca 20-30 min före servering Själp upp den på ett fat och garnera med riven mörk choklad Servera med avrunna mandarinklyftor och gärna en god fruktlikör till

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.