Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godisrulle

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ett njutbart marsipranbröd som pryder sin plats på gottebordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg russinen i blöt i konjaken några timmar.
  2. Blanda ner valnötskärnor, cocktailbär och mandelmassa. Forma till två rullar.
  3. Smält chokladen i mikron, ca 2 minuter eller över vattenbad. Pensla chokladen över rullen. Strö över dekorationshjärtan och silverkulor. Låt chokladrullen stelna.
  4. Skär upp rullen i skivor vid serveringen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.