Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gottbollar

 
Skriv ut

Ett mångsidigt recept. Man kan blanda och matcha olika kakmix och olika slags fyllningar. Vill man imponera lite extra kan man rulla dem i nötter, strössel ect. eller kombinera vit choklad med mörk choklad, för en häftig smakupplevelse.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förbered kakmixen enligt instruktionerna på förpackningen. När det är klart, smula ned den, medan det fortfarande är varmt, i en stor skål.
  2. Rör om tills det blivit en fin, jämn smet. Smält chokladbeläggningen i en glasskål i en mikro. Rör om då och då, tills den är helt slät.
  3. Använd en stor sked för att forma bollar av kakmixen. Doppa därefter bollarna i chokladbeläggningen. Använd en tandpetare eller en gaffel att hålla fast dem med.
  4. Sätt de färdiga bollarna på bakplåtspapper för att statuera dem. Förvara i kylen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.