Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grahamsoststänger

 
  • Serverar: 18-20 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett perfekt tilltugg till soppor och sallader. Känns lite matigare än vanliga oststänger. Använd gärna en smakrik ost som ni gillar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finriv osten. Blanda mjöl, smör och ost till en fast deg.
  2. Svep in i folie och lägg i kylen minst 30 minuter. Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Dela i 3 delar och rulla till ca fingertjocka längder. Lägg längderna tätt ihop och pensla med uppvispat ägg. Strö över sesamfrön. Dela rakt över i ca 5-6 centimeters bitar. Placera bitarna på en plåt och sätt in mitt i ugnen. Grädda i ca 10 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.