Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gravlaxcocktail

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Förr i tiden fanns många olika cocktails; skaldjursvarianten var mest populär. En sak hade de gemensamt: de serverades alltid isade i cocktailglas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med såsen. Vispa ihop senap, socker, salt, peppar, vinäger och dill i en skål. Tillsätt oljan droppvis.
  2. Strimla gravlaxen. Arrangera salladsbladen i glasskålar, lägg i gravlaxstrimlorna. Garnera med äggklyftor, sparrisknoppar och citronskivor. Skeda över såsen och garnera med en dillvippa.
  3. Ställ skålen i en större skål med krossad is.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.