Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gris-i-filt

 
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Lättlagat och gott tilltugg

Ingredienser

Instruktioner

Dela smördegsplattorna på mitten så att du får kvadrater. Dela kvadraterna på diagonalen så att du får trekanter. Kavla ut trekanterna lite lätt. Det går åt en prinskorv eller ca 1/3 grillkorv per trekant. Klicka lite senap mitt på trekanterna, lägg på korven (= grisen), och rulla ihop smördegen (= filten.) Pensla med ägg och strö över sesamfrön. Grädda i 200-225 grader i ugnen, 12-15 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.