Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grisknorrsoppa

 
Grisknorrsoppa Grisknorrsoppa
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Folk, både i Thailand och i Sverige, äter mycket fläskkött. Jag som kommer från Thailand förstår inte varför ni inte använder grisknorr i matlagningen. Här kommer ett recept för er som vågar prova nåt nytt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och lägg i buljongtärningen, salt, koriander, limebladet, citrongräs, galagarot och grisknorrarna i en kastrull. Låt dem sjuda lite stund. Sätt på locket och låt koka på svag värm ca 45-60 minuter. Häll i limejuice till sist.
  2. Blanda ingredienserna till såsen. Servera med ris, bröd eller sallad

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.