Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksfondue

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grönsaker och nudlar kokas i en enkel grönsaksbuljong som hålls varm i en fonduegryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Buljong: koka upp ingredienserna till buljongen i en gryta och håll den varm.
  2. Tillbehör: Lägg upp okokta risnudlar på ett fat. Det är till dessa det är bra med matlagningspincetter när nudlarna ska sjudas i grönsaksbuljongen. Ansa sparris, salladslökar och bönor och lägg upp på ett fat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.