Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsakssandwich

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En rätt som passar att grilla om du vill ha något enklare på kvällen. Grillade grönsaker och mascarpone.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvera, kärna ur och dela paprikorna i 4 delar. Pensla grönsakerna med olivoljan. Grilla paprikan direkt på medelvärme i 2-3 minuter.
  2. Lägg svamp och aubergineskivor på grillen med paprikan, fortsätt grilla 8-10 minuter tills allt är mjukt. Vänd en gång.
  3. Lägg grönsakerna i en skål, salta, peppra och droppa över vinäger.
  4. Dela brödet, rosta på bägge sidor på grillen. Bred mascarpone på de undre brödhalvorna, fördela de varma grillade grönsakerna och basilikablad ovanpå. Lägg på brödets överdel och servera varmt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.