Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Guacamolesallad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

God till grillat kött eller fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva avocadon och rödlöken tunt och halvera tomaterna. Repa bladen av persiljan eller koriandern.
  2. Lägg avocadon, tomaterna och löken på ett stort fat. Strö över persilje- alternativt korianderbladen och ev. chili.
  3. Blanda ingredienserna till dressingen och häll den över salladen.
  4. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.