Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonfudge

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Chokladfudge med hallonsmak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra bakplåtspapper och lägg i en form.
  2. Rör ihop grädden, smöret och sockret i en kastrull. Låt det koka upp och sen kraftigt i cirka 25 minuter. Rör om då och då. det är klart när det har nått en temperatur på 125 grader.
  3. Ta kastrullen från plattan, tillsätt chokladen i små bitar och rör tills chokladen smält och smeten är jämn och fin.
  4. Bred ut smeten i formen och låt den stelna i kylskåpet. Skär sedan i rutor, cirka 2 x 2 cm.
  5. Förvaras i kylskåp, både konsistens och smak blir bäst då.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.