Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonglasspaj

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Nästan som en cheesecake

Ingredienser

Instruktioner

Botten: Smält smöret och låt det svalna. Smula kexen och blanda med smöret. Tryck ut i en form med löstagbar kant, ca 22 cm i diameter. Fyllning: Blanda kesella, ost, äggulor och hallonsaft, gärna i matberedare, och kör till en slät smet. Fördela i smulskalet och jäma till ytan. Täck med plastfolie och ställ i frysen minst 4 timmar. Garnera vackert med färska hallon och citrinmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.