Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallongodis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräsch avslutning på middan som kan förberedas dan innan!

Ingredienser

Instruktioner

Lägg några bär på sidan till garnering. Mosa bären med en gaffel och strö florsockret över. Vispa äggvitan till vitt skum och blanda försiktigt ner bärmoset. Häll i balsamvinägern och citronsaften. Vispa grädden och blanda i hallonmoset.Servera i vinglas, garnera med hallon,citronmeliss och ett gott rån. Förvara i kylen. Om man gör desserten dan innan den ska serveras så vänta med att hälla upp den i vinglas och garnera.

Kommentarer (1)

  • perennen 8 december 2007

    Enkelt och supergott. Barnen älskade det.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.