Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonmouse

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

GI.

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Vispa äggulorna i en kastrull och tillsätt mjölken. Låt det hela långsamt bli varmt och tjockna. Ta kastrullen av plattan då blandningen fastnar på vispen. Kör hallonen i mixer och tillsätt sötningsmedel. Låt gelatinet rinna av och lös upp det i den varma krämen. Blanda hallonen och äggkrämen. Häll blandningen i en lätt smord form och låt stelna i kylen i minst 12 timmar. Servera moussen kall med hallonsås till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.