Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonsnaps

 
  • Tid: 3 veckor
Skriv ut

Jättegod snaps

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hallonsnaps
  2. Här kommer även receptet på vår hallonsnaps. Ta lika mycket renat/brännvin som färska hallon i en hink. Låt detta stå i 2 veckor. Sila sen detta genom en silduk och pressa ur all vätska. Tillsätt socker eller honung tills du tycker att snapsen fått den rätta smaken. Låt stå i ytterligare 1 vecka. Efter detta kan man tillsätta ytterligare brännvin om man tycker att det behövs.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.