En jättegod efterrätt eller varför inte njuta av till en kopp kaffe.
Instruktioner
- Rosta nötterna i en het, torr stekpanna på spisen. Rör under tiden. Tag bort det lösa skalet. Finhacka nötterna. Lägg hälften av nötterna i botten på en pajform med avtagbar kant.
- Mosa hallonen med en gaffel eller kör i mixer.
- Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt crème fraiche och blanda ner hallonen. Slå smeten över de hackade nötterna.
Strö de resterande nötterna över smeten. Täck formen och frys in kakan. Låt stå i frysen minst 3 timmar.
Ställ i kylskåp ca 15 minuter före servering.
Publicerat den
21 maj 2009
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej Jag gjorde denna goda "tårta" första gången för 20 år sen. Blev av med receptet för säkert 10 år sen och blev jätteglad när jag nu hittade det här på matklubben TACK!
Denna dessert ser verkligen god ut, tack för fina recept :) 5* /bikbok