Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonsviss

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En busenkel dessert

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda hallon och rabarbersaft. Låt stå i cirka en timme, förslagsvis medan du förbereder och äter förrätt och varmrätt.
  2. Ta fram glassen så att den hinner tina något. Vispa grädde.
  3. Varva hallon, grädde, glass och krossade maränger i portionsglas tills de är fyllda. Häll över lite av saften som har bildats av hallonen. Avsluta med en maräng och några vackra hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.