Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallontrekanter

 
Skriv ut

Mjukseg mycket lättbakad kaka i långpanna. Smeten blandas direkt i kastrullen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör i en kastrull.
  2. Rör i sockret och därefter äggen ett i sänder.
  3. Arbeta in vetemjöl och vaniljsocker
  4. Bred smeten i en bakplåtsklädd långpanna. Fördela bären över smeten, strö ev över mandelspån.
  5. Grädda i 175 grader i 30-35 minuter, kakan ska få vacker färg. Skär i tre- eller fyrkanter när kakan svalnat. Godast kalla från frysen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.