Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallontryfflar

 
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Små godissaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina hallonen och mixa dem med socker. Låt hallonlösningen passera genom en sil så att kärnorna rensas bort.
  2. Koka därefter upp hallonlösningen med grädde och slå över chokladknapparna och rör tills chokladen smält.
  3. Tillsätt det osaltade smöret och mixa, gärna med stavmixer, till en slät konsistens. Låt tryffeln stelna och klicka sedan upp bitar, 10-12 g, doppa dem i mörk choklad och rulla hälften i florsocker och hälften i kakaopulver. Sikta även över florsocker och kakaopulver.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.