Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloweenburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och lagom läskigt :D

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, tärna och fräs löken i matfett i en stekpanna. Lägg i färsen och fräs tills denna är brun.
  2. Tillsätt tomatpuré, oregano och muscovadorårsocker. Smaka av med salt och peppar.
  3. Fördela färsblandningen på bröden.
  4. Tryck tandpetare genom 8 oliver och sätt fast två på vardera brödtopp.
  5. Skär till fyra tungor av paprikan och tryck fast i färsen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.