Njut av den underbart friska smaken i denna sallad. Salladen är fylld med grillad ost och smaksatt med en ört- och vitlöksvinägrett.
Instruktioner
- Skiva haloumiosten tunt. Lägg osten på ett grillgaller som är klätt med aluminiumfolie. Ansa paprikan och skär den i halvor. Lägg den på grillgallret med skinnsidan upp. Grilla i 5 minuter. Ta ut dem ur ugnen och låt dem svalna.
- Ta bort skinnet från paprikan och strimla den fint. Ta bort den träiga nedersta delen på sparrisen och skär sparrisen i 4 cm långa bitar. Koka upp en kastrull med vatten. Doppa ner sparrisen ca 3 minuter i vattnet och skölj dem sedan under kallt vatten. Skiva gurkan på längden med en potatisskalare.
- Lägg upp ruccolasalladen på fyra tallrikar. Lägg ost, paprika, sparris och gurka ovanpå.
- Blanda vinäger och kryddor och rör sedan ner olivoljan. Droppa dressing över salladen precis innan servering.
Publicerat den
6 juli 2008
Kommentarer
Skriv kommentar
Supersmaskigt! Tusen tack!