Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halvtimmespaj

 
Skriv ut

Mycket god,enkel och snabb paj som efterrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Hacka matfettet i blandningen till en smulig massa.
  2. Smörj och mjöla en form med löstagbar botten, eller pajform, ca 22 cm i diameter. Täck botten med hälften av degen.
  3. Plattat till ytan lätt och bred över sylten, bären eller frukten. Strö över resten av degen och grädda pajen i 200 grader i ca 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.