Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselnötsfudge

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

En klassisk engelsk fudge med goda nötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka mjölk, socker, kakao och salt 25 min i en tjockbottnad kastrull. Rör om då och då så att den inte bränns vid.
  2. Klä en form ca 12x12cm med bakplåtspapper. Rör ner smöret i fudgesmeten och häll den direkt i formen.
  3. Strö över hackade hasselnötter och tryck ner dem lite i fudgen. Låt stelna och bryt i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.