Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselnötshollandaise

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Hollandaise med rostade hasselnötter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret försiktigt på svag värme. Ställ det sedan åt sidan. Sätt en rostfri bunke eller kastrull i en större kastrull med hett, men inte kokande vatten. Tillsätt äggulorna och vattnet i bunken och vispa oavbrutet tills gulorna blir krämiga.
  2. Ta sedan av kastrullen från värmen. Vispa i smöret lite i taget. Smaka av med cayennepeppar och citronsaften.
  3. Hacka hasselnötskärnorna grovt och rosta dem i en teflonpanna utan matfett. Slå såsen över kokta grönsaker. Strö nötterna över och servera direkt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.