Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselnötskulor

 
Skriv ut

Mums från en dansk kokbok.

Ingredienser

Instruktioner

Rosa hasselnötterna lätt. Håll ögonen med dem, de blir fort brända. Låt dem svalna och mal dem fint mjöl. Blend nötmjölet och dadlarna till en fast massa med en stavmixer. Forma massan till valnötsstora kulor. Doppa dem i smält mörk blockchoklad och pynta med guldströssel. Ställ kulorna kallt i kylskåp tills chokladöverdraget stelnat. Om man vill kan man förstärka hasselnötssmaken med lite hasselnötsarom.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.