Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havslasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Toppen rätt

Ingredienser

Instruktioner

Skär fisken i mindre bitar. Vispa ut mjölet i lite av mjölken i en gryta. Tillsätt resten av mjölken, vitlök, buljong, timjan, dill och peppar. Koka upp under omrörning. Låt koka i 5 min. Rör ner tomaterna, upphetta alltsammans. Häll ett lager tomatsås i en ugnsäker form. Varva lasagneplator, fisk och tomatsås. Det översta lagret skall vara tomatsås. Strö på riven ost. Grädda i 200* i ca 30-40 minuter. Servera med en sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.