Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havswok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Havswoken går att laga med annan fast fisk, t ex hälleflundra, gös eller abborre. Rätten kan naturligtvis lagas i stekpanna också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort skinn och ben från laxen och skär den i ca 2 cm stora tärningar.
  2. Ansa och strimla purjolök och paprika. Skär tomaterna i klyftor.
  3. Fräs purjolök och curry i matfett i en wok eller stekpanna. Blanda ner lax, paprika och tomater.
  4. Häll i fond, vatten och vinäger. Sjud några minuter tills laxen är klar. Smaka av med salt och peppar, strö över dill och servera med ris eller pasta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.