Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hawaiipaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergod paj som kan liknas med smaken av en hawaiipizza och dessutom super-enkel att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör pajskalet först! Finfördela smöret i mjölet och tillsätt vattnet. Arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform. Värm ugnen till 200 grader, förgrädda pajskalet 10-15 minuter.
  2. Fyllning: Skär kasslern i tunna skivor och tärna den. Skiva ananasen i mindre bitar. Blanda ihop kassler, ananas, creme fraiche, riven ost och timjan.
  3. Häll fyllningen i pajskalet och grädda i ungefär 20 min på ca 200 grader. När den är gyllenbrun är den klar! Låt den svalna lite så den stabbar till sej lite.
  4. Servera med en god grönsallad och ett gott bröd! Går utmärkt att frysa!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.