Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Herrgårdsfasan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergott med fasan, men går även att göra på kycklingfilé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra fasanbrösten. Stek i smör för lite färg. Lägg filéerna i ugnsform.
  2. Blanda creme fraiche, riven ost, senap, lite salt och svartpeppar till en röra. Häll över fasanfiléerna.
  3. In i ugnen ca 200 grader tills gratängen har fått lite färg.
  4. Strö på persilja.
  5. Servera med pasta alt. ris, och grönsallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.