Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hoisin-wok

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabblagad fredagsmysrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttet i lite olja i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg sedan över i en gryta / wokpanna.
  2. Stek sedan löken och grönsakerna och lägg ihop med köttet.
  3. Tillsätt hoisinsåsen, chilisåsen och ingefäran till det stekta. Låt koka ihop någon minut så allt blir varmt. Strö ev över sesamfrön vid serveringen.
  4. Serveras med nudlar / ris samt grönsallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.