Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungspannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En len pannacotta smaksatt med honung passar efter middagen en kulen kväll. Finns det inte färska jordgubbar kan du välja andra bär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klyv vaniljstången på längden och skrapa ner vaniljfröna i en kastrull. Lägg i stången och sockret och häll på grädden. Värm långsamt och sjud blandningen på svag värme i 15 minuter.
  2. Plocka upp vaniljstången och vispa i honungen. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i 5 minuter. Ta upp dem och lägg ner dem i den varma grädden, rör tills de smält. Häll upp smeten i vattensköljda portionsformar.
  3. Låt pannacottan stelna i kylen under minst 4 timmar. Dekorera med färska jordgubbar eller andra bär före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.