Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungssemifreddo

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Jättegod

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä en avlång bakform med plastfolie. Ställ en bunke i en kastrull med sjudande vatten. Häll ner ägg och gulor tillsammans med honungen och vispa tills blandningen är ljusgul och pösig.
  2. Vispa grädden (inte för hårt) och vänd försiktigt ned den i äggsmeten. Häll blandningen i den folieklädda bakformen. Släta till, lägg över plastfolie och frys i cirka 2-3 timmar.
  3. Vid serveringen stjälper du upp semifreddon på ett fat och ringlar lite flytande honung över. Toppa med de rostade pinjenötterna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.